Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS: Narodeninové


  / Reklama /
 



Kdo narozky dneska slaví? Hodně štěstí, hlavně zdraví, ať tě život vždycky baví. Den co den ho užívej, ze života radost měj. S láskou v srdci jde vše líp, zamiluj se, budeš fit. Víš, jak chmury odzbrojíš? Úsměvem je porazíš! Náladu vždy dobrou měj a problémy nemívej. To vše a mnohem víc Ti přeje...

Přeji ti to, co člověk nejvíc potřebuje - zdraví, to co marně hledá - štěstí a to bez čeho se nedá žít - lásku. Vše néj ať máš vždy vedle sebe někoho s kým je to krásné.

K Tvým narozeninám Ti přeji vše, co si můžeš přát. Snad princeznu z pohádky, snad nejkrásnější hrad. Přeji Ti štěstí plný klín, ne, neříkej, že chceš mnohem míň. Přeji Ti, aby ses jen smál a smutek nikdy nepoznal. Abys vždy lásku v srdci měl a pisatele tohoto si občas připoměl.

Pro jediného miláčka, kterým patří tohle přáníčko, taky patří celé moje srdíčko.

Přibývají Ti vrásky na čele ,
Zas těžší je vstát z postele ..??
Občas Ti taky srdce buší ..??
ZACHOVEJ KLID ..!! Tobě ty vrásky sluší ..!!
Vše nejlepší k narozeninám .

Dnes se můžeš klidně líně válet doma na peřině a nechat si sladce zdát o princi , co Tě má rád . Krásné narozeniny a ať se Ti splní všechny sny ..!!

Toto je nejen přání k Tvým narozeninám , ale i poděkování za to , co pro mě děláš . Děkuji Ti a přeji všechno nejlepší .

Život Ti píše zas o rok víc ,
slovíčkem psaným chci tedy říct: "
Žij podle svého měj pevné zdraví ,
narozeniny oslav tak jak se slaví .
Popíjej víno písničku zpívej ,
s veselou náladou na svět se dívej."

Opravdoví přátelé nikdy nezapomenou , kdy máš narozeniny , ale vždycky zapomenou , kolik Ti je let ..!!